Bruno Fragoso

Top schilder

Over Marrakech walls, betonciré, craquelé en whitewash

     Uw wensen, uw decoratieschilder

U wilt uw woonkeuken een moderne uitstraling geven met een eettafel van Scandinavisch design en praktische, waterafstotende betonciré op de muren? Misschien uw entree een glamoureuze stijl meegeven met verfijnde minerale Marrakech muren?

Of juist de Old English stijl met een craquelé kaptafel en perfect afgewerkte, strak gesausde wanden. U wilt de ontspannen sfeer van het zonovergoten Franse platteland in de wachtruimte van uw praktijk, of de meubels in de gastenkamer met vriendelijk ogende blauwe chalk paint opknappen.

U overweegt om uw winkel in handgemaakte tassen en accessoires het warme karakter van de wekelijkse marktdag in een Midden-Amerikaans vissersdorpje mee te geven door een mooie warme tint betonciré te kiezen. Of juist een industriele touch met een mooie tint grijs.

Voor al uw decoratie-en schilderwensen, elegant of pompeus, groot en klein, kunt u bij topschilder Bruno Fragoso terecht. Of het nu om het decoratief brocante beschilderen van enkele meubels gaat of om een totale make-over van uw hele inrichting, al uw decoratieplannen worden serieus besproken en u krijgt van deze Portugese schilder uit Zuid Holland een offerte op maat.

 

     Professionele chalk paint voor uw meubels

Wanneer uw woning- of winkelinrichting aan een frisse make-over toe is, maar uw meubels nog heel wat jaren mee kunnen, is verf de oplossing! Decoratieschilder Bruno Fragoso kent  veel professionele technieken waarmee uw interieur weer verrassend anders voor de dag komt en die zorgen dat u uw meubilair weer vele jaren met plezier gebruikt.

Het populaire chalk paint of het 'oud maken' kunt u met behulp van online filmpjes zelf leren en dat is leuk voor op een dienblad of de fotolijstjes in de hal, maar wanneer het om het interieur van uw werkruimte, of uw woon- of eetkamer gaat, en het hoogfrequente meubels betreft die tegen een stootje moeten kunnen, dan is het toch zaak een vakman in de arm te nemen om het decoratief schilderwerk aan uw meubels te verrichten. Zo ook als u het losse, landelijke effect van kalkverf of Venetian plaster in uw woonkamer wilt, de uitvoering daarvan wilt u wel perfect hebben.

Uw eetkamertafel moet er immers wel tegen kunnen dat er gemorst wordt en dat er met een schaal  en glazen wordt geschoven. De balie en toontafels van uw winkel moeten ook na maanden gebruik nog mooi krasvrij zijn. U wilt mooi decoratief krijtverf op uw muren, niet een vlekkerig aangebrachte latex-laag. Bruno Fragoso is de decoratieschilder die samen met u de mogelijkheden en onmogelijkheden bekijkt en bespreekt en die met een persoonlijk advies voor uw  individuele wensen komt. Kwaliteit in schilderwerk en advies.


      Decoratief schilderwerk

Als u overweegt om uw woning, winkel of werkplek een geheel nieuwe, originele look te geven, bent u daarom bij Bruno Fragoso aan het juiste adres.

Al op zijn 19e sleepte deze eersteklas decoratieschilder, samen met zijn oom en nichten, de eerste prijs in de wacht voor de mooiste stand bij de IFEMA in Madrid, tijdens een prestigieuze internationale beurs voor opticiens. Voor een stand hadden zij de typische mozaïek bestrating met keisteentjes van Lissabon nageschilderd, en het originele resultaat en de kwaliteit van het werk viel duidelijk bij de jury in de smaak.  

Welke effecten u ook wenst voor uw huis, winkel of kantoor, van populair doorleefde Marrakesh walls tot een chique brocante uitstraling voor kasten, tafels of balie, u bespreekt het met uw decoratie vakman Bruno Fragoso en zult al snel tot een uitstekend plan van aanpak komen. Afhankelijk van de grootte van de klus, uw wensen en openingstijden neemt Bruno de meubels mee naar zijn schilders-werkplaats in Melissant of kan er direct op locatie geschilderd worden. Precies zoals het u uitkomt.