Bruno Fragoso

Top schilder

Buitenschilderwerk aan woning, winkel of kantoor

          Ervaren schilder voor uw buitenwerk

De investering die u doet door uw houtwerk door een ervaren vakman te laten schilderen, verdient zich eenvoudig terug. Uw woning of bedrijfspand zal niet slechts zienderogen opknappen van een goed uitgevoerde schilderbeurt, u beschermt ramen en deuren ook weer jarenlang tegen de weersinvloeden.  Zo kunt u door tijdig schilderwerk uit te laten voeren eenvoudig besparen op groter onderhoud aan uw huis, appartement of kantoor.

Bruno Fragoso heeft jarenlange ervaring in allerhande schilderwerk  en dit zorgt, samen met zijn servicegerichte instelling, voor een lange lijst zeer tevreden klanten. U moet er niet aan denken dat u uw schilderwerk uit handen geeft aan een handige harry die vervolgens niet weet hoe hij met een ernstig geval van houtrot moet omgaan, en dit bijvoorbeeld dan maar aan het zicht onttrekt met een extra laag plamuur en een dikke laag verf. Bij Bruno Fragoso kunt u gerust zijn van uitstekende kwaliteit en een snelle, kundige handelswijze. Hij geeft niet voor niets vol vertrouwen een ruime garantie op zijn werkzaamheden. 

Gun uw pand een gedreven vakman en uzelf een prettige, heldere samenwerking zonder nare verrassingen achteraf.

          Uw Flakkeese kwaliteitsschilder

Laten we wel wezen, verf is duur. Toch is het inhuren van een gespecialiseerde huisschilder op termijn goedkoper dan men vaak denkt. Door zijn jarenlange ervaring in allerlei schilderklussen werkt Bruno Fragoso snel en effectief en omdat u tenminste 3 jaar garantie krijgt op het opgeleverde schilderwerk, kunt u gerust zijn op de prima kwaliteit van het gedane werk. Bij verbouw, nieuwbouw of kundige renovatie van uw bedrijf, woning of schuurtje, voor particulier of VvE; op Flakkee, Voorne-Putten, Tholen, Rotterdam of westelijk Brabant, topschilder Bruno Fragoso levert  professioneel schilderwerk met een grote mate van service, tegen een eerlijk tarief.

          Professioneel onderhoud 

Met een lik verf kunt u al snel uw deuren en deurposten, kozijnen en ramen van een nieuwe, frisse laag verf voorzien, maar wanneer u echt goed onderhoudswerk wilt laten uitvoeren kiest u natuurlijk voor een ervaren huisschilder. Iemand die met verstand van zaken de oneffenheden wegwerkt, die niet schrikt van een slechte plek in het houtwerk, een vakman die de juiste primer en mooie verflagen aanbrengt en die u netjes op de hoogte houdt van wat hij onder de oude verflaag aantreft.

De Melissantse schilder Bruno Fragoso is een bekwame onderhoudsschilder die standaard werkt met een hoge kwaliteit verf en materialen, maar die u niet onnodig dure verf  of andere spullen zal aanraden. Een gedreven schilder die afhankelijk van uw budget en wensen kijkt naar de mogelijkheden en bij wie goede service en het opleveren van een kwaliteitsklus nog hoog in het vaandel staan.

In de wijde omtrek van Goeree-Overflakkee vindt u geen betere huisschilder, hiervan getuigen ook  zijn eerdere klanten. Als u wilt dat hij vrijblijvend bij u langs komt om uw opdracht te bekijken en een prijsopgave te doen kunt u een een mail sturen met een korte omschrijving van uw schilderklus. Of dit nu slechts om de entree gaat of een heel pand, Bruno Fragoso komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Voorheen gevestigd in Rotterdam, maar vanaf juli 2016 vindt u deze ervaren huisschilder op Goeree-Overflakkee. Dus als u een schildersbedrijf zoekt voor een opdracht in Ouddorp, Melissant, Stelendam, Oltgensplaat, Stad of Oude-Tonge, maar ook in Oostvoorne, Brielle of Rockanje, neem gerust contact op!