Bruno Fragoso

Top schilder

Binnenschilderwerk; houtwerk en muren

          Vakkundig schilderwerk

Als uw woning of werkruimte toe is aan een vakkundige opknapbeurt, of uw nieuw opgeleverde pand moet professioneel worden geschilderd of met glasvlies worden behangen en vervolgens gespoten, dan is het schildersbedrijf van Bruno Fragoso een uitstekende keuze.

Omdat deze Portugese schilder nog echte, ouderwetse service levert en doet wat hij beloofd heeft kunt u gewoon goede afspraken met hem maken en erop vertrouwen dat deze worden nageleefd. Hij is flexibel in zijn werktijden zodat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden en houdt zich aan de gemaakte planning,  zo weet u wanneer u thuis of op de zaak weer over kunt tot de orde van de dag in uw schitterend nieuw geschilderde werk- of woonruimtes.

          Ervaren huisschilder gezocht?

Een veelgemaakte fout is dat mensen zich wel urenlang over de juiste kleuren en kleurcombinaties voor hun woning buigen, maar vervolgens het schilderwerk overlaten aan hun allround klusjesman. Iemand die heus met de kwast overweg kan, maar nee, niet echt een specialist in schilderwerk. Terwijl een ervaren schilder niet per se duurder is, maar wel  gespecialiseerd is in de juiste voorbehandeling van het hout of kunststof, die oneffenheden in uw muren keurig wegwerkt voor hij begint te behangen en sauzen, een schilder die verstand heeft van het gedegen aanbrengen van de juiste lagen grondverf en lak, de mooiste finish weet te geven en zeer strakke lijnen weet neer te zetten zonder geknoei met tape.

Bovendien is het inhuren van een gespecialiseerde huisschilder goedkoper dan men vaak denkt. Door zijn jarenlange ervaring in allerlei schilderklussen werkt Bruno Fragoso snel en effectief en omdat u tenminste 3 jaar garantie krijgt op het opgeleverde schilderwerk, kunt u gerust zijn op de prima kwaliteit van het gedane werk. Bij verbouw, nieuwbouw of kundige renovatie, voor particulier of VvE; topschilder Bruno Fragoso levert  professioneel schilderwerk tegen een eerlijk tarief. Gun uw woning of kantoor de tijd en aandacht van een ervaren huisschilder, een beslissing waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

          Woning professioneel opknappen

Met een likje verf kunt u al snel uw trap, de deurposten, kozijnen en deuren van een nieuw kleurtje voorzien, maar wanneer u een echt goed resultaat wilt kiest u natuurlijk voor een ervaren huisschilder. Iemand die met verstand van zaken de oneffenheden wegwerkt, de juiste primer en mooie verflagen aanbrengt en die u gedegen advies kan geven over verfsoorten en afwerking. Gaat u de houten trap transparant laten beitsen en met een mooie stroeve was behandelen, of glanzend in de lak laten zetten? Worden uw kozijnen fris wit, of kan een zachte tint taupe het karakter van uw woning juist helemaal op laten leven? Een professionele huisschilder kan u hierbij het juiste advies geven, en uw schilderwensen werkelijkheid laten worden.
Een bekwame onderhoudsschilder die niet onnodig dure verf  of andere materialen zal aanraden, maar afhankelijk van uw wensen en budget kijkt naar de mogelijkheden. Ten zuiden van van Rotterdam(*) vindt u geen betere huisschilder, mailt u gerust voor een vrijblijvende en kosteloze afspraak.

 

(*) Bruno was tot de zomer van 2016 in Rotterdam gevestigd en heeft daar nog steeds een werkplaats maar sinds augustus 2016 werkt deze ervaren huisschilder vooral vanuit het eiland Goeree-Overflakkee. Als u dus een schilder zoekt voor buiten- of binnenschilderwerk, decoraties of een behangklus in Ouddorp of Middelharnis, Stellendam of Den Bommel, maar natuurlijk ook Sint Annaland en Tholen, Hellevoetsluis of Brielle - neem gerust contact op!