Bruno Fragoso

Top schilder

Inspiratie

In mijn veelzijdige loopbaan heb ik echt van alles wel gedaan. Grootschalige renovaties aan  monumentale gebouwen, met een heel team van vakmensen of  in mijn eentje in mijn workshop werken aan een make-over van meubilair in secuur craquelé werk. Ik heb na sluitingstijd in winkelpanden de wanden staan sauzen en met mijn familie prestigieus decoratief schilderwerk gedaan op een van Europa's grootste internationale beurzen, de IFEMA te Madrid.

Deze afwisseling in werk maakt het voor mij zo aantrekkelijk om all-round schilder te zijn, dat ik de ene week op een steiger zit om een daklijst en kozijnen in authentiek Hollandse kleuren te schilderen en de volgende week de metamorfose van uw woonboerderij met u bespreek.
Ik neem al uw wensen serieus en bespreek ze graag met u. U wilt in uw buitenkeuken de ambiance van een terras in Piemonte? Of  uw ontvangstruimte een professioneel, zakelijke uitstraling geven? Ik luister naar uw plannen, zoek voor u naar de juiste oplossingen en kom, als u dat op prijs stelt, met suggesties.

Mijn inspiratie haal ik uit de meest alledaagse dingen, een kleurschakering in onze eigen tuin of een mooie film, uit struinen door stadjes als Delft, Goedereede en Oudewater.  Historische steden zoals Praag of Venetië. Maar ook uit Rotterdam, wat 12 jaar mijn thuis was, vol tegenstellingen en verborgen schatten. En Lissabon natuurlijk, de stad waar ik opgroeide en leerde schilderen. De stad vol geschiedenis en rijk aan kleuren.

Wat uw stijl ook is, ik probeer van uw huis, winkel of werkplek een inspirerende plek te maken, een plek waar u steeds graag heen gaat, waar anderen graag komen. Ik kijk ernaar uit om bij u aan de slag te gaan.

Bruno