Bruno Fragoso

Top schilder

Referenties

3-3-2015 Sylvia Geersen, Rotterdam
Bruno is de beste schilder die ik ken! (via facebook) 

15-3-2015 Laura Vernout, Vlaardingen; renovlies en schilderwerk nieuwbouwwoning
Een echte vakman, die pas tevreden is als het perfect is! (via Werkspot)

2-4-2015 mw. De Weger, Capelle aan den IJssel
Hele aardige vakbekwame man. Iemand die heel veel waar voor zijn geld geeft. Alles is bespreekbaar en doet meer als iets niet naar zijn zin is. Voor een volgende klus ook weer ingehuurd. Heb je een schilder/behanger nodig, Bruno is een aanrader. (via Werkspot)

3-7-2015 Conall, Rotterdam
It is my pleasure to provide you with a review of my experience with Bruno Fragosos work. When I decided to have my entire apartment repainted, Bruno came highly recommended from a friend. At the beginning, we discussed a number of options in terms of painting and replastering and Bruno highlighted the pro's and con's with each approach and also explained very clearly the time and cost for each option.

Bruno clearly explained the products that would be best used and the process involved in painting. During the process, he ensured that the disruption to normal home life was kept to a minimum and cleaned up after each step of the project. When the painting was completed (on time and on budget), he made extra efforts to ensure that the smaller 'touch up' jobs would be addressed too, these are the smaller areas that require painting that are normally overlooked - but not to his expert eye. I would have absolutely no hesitation in recommending Bruno Fragoso to paint for you. You will not be disappointed and you will be as pleased with the endresult as I am.

11-11-2014 mw. Wijngaard; buitenschilderwerk. Rotterdam
Bruno heeft voor ons de aanbouw en garagedeur geschilderd. Hij is een serieuze vakman, die zijn afspraken nakomt.  Ook geen gedoe over meerwerk, gewoon fijn om mee te werken. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat! (via Werkspot)

7-10-2014 fam. Van der Mark; buitenschilderwerk. Hoofddorp
Goed vakwerk geleverd. Bruno is een perfectionist en heeft het tot in de puntjes de opdracht opgeleverd. Goed schilderwerk en opknapwerk aan de kozijnen, een vakman die doorgaat totdat het naar tevredenheid is afgeleverd. (via Werkspot)

9-9-2014 fam. Vuik; decoraties. Nieuwerkerk a/d IJssel
Bruno heeft onze kamer een gehele nieuwe look gegeven met het whitewashen van de houten meubels. De werktijden zijn steeds netjes in overleg overeengekomen en alles is binnen de afgesproken tijd opgeleverd. Top. (via Werkspot)

7-10-2014 dhr. Voncken; binnenschilderwerk. Rotterdam
Fijne man, goede schilder. Nog meer geschilderd dan de opdracht was en toch geen meerwerk! (via Werkspot)

7-10-2014 dhr Zarrehparvar; decoraties en binnenschilderwerk. Rotterdam
Bruno Fragoso heeft in juli 2014 mijn benedenwoning aan de binnenkant geschilderd en op het plafond van de woonkamer heeft hij een zomerse wolkenhemel gemaakt.
In september 2014 heeft hij bij mijn broer een inbouwkast een make-over gegeven met schitterend craquelé-effect.
Al het werk is vakkundig gedaan en werd binnen de afgesproken tijd opgeleverd, dat hebben we ook wel anders meegemaakt. Dit bedrijfje is een aanrader!

3-2-2015 fam Passchier, Rotterdam
Bruno heeft uiteindelijk niet alleen onze trap gedaan, maar bij het af laten weten van de eerder gecontacte partij voor glasvlies en sauzen ook dit werk uitgevoerd.
Alles in een bijzonder prettige samenwerking, uitermate flexibel (geen probleem om te schuiven of een weekend door te werken omdat wij in de knoop kwamen met bv de vloeren leggers).
Uitgebreide en pro-actieve communicatie/ updates over de voortgang en een bijzonder goede nazorg; zo is hij terug gekomen na de verhuizing om "verhuisschade" (zonder extra kosten) bij te werken. En ook kleine onvolkomenheden die wij later pas opmerkten worden hersteld op een voor ons geschikt moment. Ook denkt hij actief mee, zo zijn de kinderkamers met een iets andere (beter afwasbare) verf uitgevoerd. Dit alles voor een uitermate faire prijs. Een absolute aanrader. (via Werkspot)

7-3-2016 fam. de Jong, Rotterdam
Onze ervaring met Bruno Fragoso is zeer positief. Hij werkt netjes, is op tijd en is niet te beroerd om iets extra's te doen als het algehele resultaat hierdoor nóg beter wordt. Bruno is een aanrader voor iedereen die kwalitatief schilderwerk wenst. (via Werkspot)

31-1-2016 dhr. Vucenovic, Waddinxveen
Goede vakman, werkt goed en schoon, geen verfresten op de vloer, strak en mooi geschilderd. Ook had ik extra werk met twee componenten verf, prima uitgevoerd door Bruno. (via Werkspot)

30-4-2016 mvr. Josche, Schoonhoven; open trap naar zolder en traphekje schilderen
De open trap met hekje werd een heel huis. Ik heb hem de vrijheid gegeven qua kleuren, ik had geen idee hoe mijn huis eruit zou komen te zien. Dit heeft supergoed uitgepakt! Ik ga een vakman nooit meer vertellen welke kleuren hij moet gebruiken. Bruno heeft de perfecte balans gevonden tussen behang en sauswerk, en de kleur van het houtwerk. Topper! 
(via Werkspot)

9-5-2016 dhr. Leget, Alphen aan den Rijn; behangen met renovlies & verven/spuiten + plafond verven/spuiten
Super aardig, erg netjes, communicatief en uiteraard super mooi en strak werk afgeleverd! Wij zijn erg blij met het resultaat en zullen in het vervolg vaker gebruik gaan maken van Bruno's diensten. (via Werkspot)

21-8-2016 dhr. Benard, Maasland; buitenkant huis
Bruno is een echte vakman. Hij maakt gebruik van goede kwaliteit verf, is heel secuur en doet zonder daar iets voor te vragen meer dan in de offerte is afgesproken. De prijs die Bruno vraagt voor het schilderwerk is ook heel concurrerend. Ik kan Bruno iedereen aanraden, en heb dat bij diverse mensen in onze buurt al gedaan(via Werkspot)

15-10-2016 dhr. Martens, Rotterdam; renovlies aanbrengen en sauzen nieuwbouwwoning
Bruno en zijn collega hebben zeer netjes werk afgeleverd. De communicatie is uitstekend; hij legt goed uit wat hij gaat doen en heeft ons goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Voor het behangen stuurde hij - vanwege een gewijzigde planning - zijn collega Aad, ook hij heeft uitstekend werk geleverd. Ook de nazorg is erg goed. Ik kan Bruno van harte aanraden. 
(via Werkspot)

31-12-2016 fam Ten Berge, Den Haag; schilderen 9 ramen en kozijnen
Bruno heeft netjes geschilderd, en ook gedeeltelijk reparatie van wat verrotte plekken uitgevoerd. Hij is een gezellige en communicatieve man, en is betrouwbaar om ook zelfstandig binnen werkzaamheden te verrichten. Door flexibiliteit aan beide zijden werkte de planning ook goed. (via Werkspot)

27-01-2017 dhr. Smak Gregoor, Rotterdam; renovlies behangen nieuwbouwwoning
Bruno heeft 125 m2 renovlies behang aangebracht in woonkamer, trapgat en hal. Hij heeft zeer goed werk afgeleverd. Geeft goed advies, werkt nauwkeurig en geeft goed uitleg over wat hij doet. Loopt regelmatig alles met de je na zodat je kunt aangeven of je tevreden bent, maar geen enkel puntje van kritiek. Zeer netjes en snel werk afgeleverd. Nieuwbouw woning in Poortugaal. 
(via Werkspot)

10-07-2015 mevr. Warnar, Gouda; buitenschilderwerk hoekhuis
Bruno heeft van begin tot eind keurig gewerkt. Het schilderwerk van de buitenkant van ons huis ziet er perfect en strak uit. Hij werkte volgens afspraak en heeft zelfs meer gedaan dan was afgesproken. Als hij iets tegenkwam wat niet in de offerte was meegenomen, legde hij uit wat er aan de hand was en knapte dit alsnog zonder probleem op.

Je merkt aan alles dat hij weet waar hij het over heeft en dat hij een vakman is. Hij wil goed werk afleveren en gaat net zolang door tot dat gebeurd is, ook al betekent dit dat hij op zaterdag nog een paar uurtjes moest terugkomen. In september gaat Bruno onze woonkamer schilderen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij dit net zo goed doet als het buitenschilderwerk. We kunnen Bruno daarom van harte aanbevelen. (via Werkspot)

11-02-2017 fam. Balm, Brielle; raamkozijnen en deuren plus dakkapel reinigen, schuren, kitten en schilderen
Prima schilderwerk geleverd. Aardige man die zijn afspraken keurig netjes nakwam. 
(via Werkspot)

8-5-2017 mvr. Bijl, Brielle; renovlies behangen en schilderen
Werkt heel netjes en komt afspraken netjes na. 
(via Werkspot)

13-6-2017 klant Werkspot, Brielle; behangen nieuwbouwwoning
Bruno heeft topwerk afgeleverd! Snel maar netjes gewerkt en zeer behulpzaam. Heeft goede adviezen. 
(via Werkspot)

6-11-2017 Dierenartsenpraktijk Oude Tonge; buitenschilderwerk Ouddorp
Keurig gewerkt en afspraken netjes nagekomen op onze dierenartsenpraktijk in Ouddorp! (via Google maps)

9-11-2017 Olaf Gerson; buitenschilderwerk, Rotterdam
Bruno Fragoso is een zeer bekwaam en hulpvaardige schilder gebleken, met een oog voor 'ouderwetse' kwaliteit. Liever dan een makkelijke oplossing te leveren, heeft hij het achterstallig onderhoud aan de gevels van onze VvE grondig aangepakt en voorzien van een laag die weer jaren vooruit kan. Zeer prettig om mee samen te werken! (via Google maps)

14-11-2017 Madelon Malcontent; buitenschilderwerk, Rotterdam
Bruno heeft erg goed werk afgeleverd bij mij thuis. Het ziet er netjes uit, en hij is oplossingsgericht. Absolute aanrader. (via Google maps)

27-3-2018 familie Van Iwaarden; binnenschilderwerk, Sint Annaland
Ons huis heeft een complete metamorfose ondergaan. Inmiddels is het nu twee maanden klaar en ik geniet er nog elke dag van. Bruno is een fijn mens die afspraken nakomt en meedenkt!!!! (via Google maps)

19-4-2018 fam Stok; buitenschilderwerk, Ridderkerk
Goed en netjes gewerkt en een goede service.

11-5-2018 dhr Van Kralingen; buitenschilderwerk, Pernis
Bruno heeft goed werk geleverd bij het schilderwerk buiten. Komt goed zijn afspraken na en neemt zijn tijd voor zijn werk. Ik kan hem zeker aanraden! (via Google maps)

1-9-2018 mw van Iwaarden; binnenschilderwerk, Sint Annaland
Fijne schilder. Werkt netjes. Is er iets niet goed dan komt hij graag terug. Bedankt Bruno! (via Google maps)

3-10-2018 mw Aukje Hoving; binnenschilderwerk Rotterdam
Bruno heeft bij ons een hoop schilderwerk verricht naar volle tevredenheid. Hij is servicegericht en hij vindt het belangrijk dat je als klant echt tevreden bent. Ik zou hem absoluut weer terug vragen, het schilderwerk ziet er hartstikke goed uit! (via Google maps)

11-6-2019 fam Steenoven- Smits; binnenschilderwerk Poortugaal 
Ik ben zeer te spreken over deze schilder. Heeft moeite gedaan om de gewenste kleur te vinden. En doet er alles aan om het de klant naar de zin te maken. Werkt secuur en draait zijn hand er niet voor om om later terug te komen als er toch iets niet naar wens is. En heeft geen 9 tot 17 mentaliteit. (via Google maps)

20-6-2019 fam Molendijk; binnenschilderwerk Hellevoetsluis
Bruno heeft uitstekend werk geleverd voor het binnenschilderwerk. Hij werkt secuur, hij heeft geholpen voor het vinden van de juiste verf. Een fotobehang is heel netjes geplaatst. Bruno is kritisch op zijn eigen werk, komt zijn  afspraken na en denkt mee met de klant. (via Google maps)

7-1-2020 Lara & Sander; renovlies, schilderwerk en spuitwerk Dirksland Wij zijn zeer tevreden over Bruno. Hij en zijn collega Riswant hebben uitstekend werk geleverd. Er wordt meegedacht met de wensen die je hebt en ook een eerlijke mening gegeven. Er is behangen, het plafond is gespoten,  renovlies geplakt en deuren en kozijnen zijn gelakt. Hij werkt snel en schoon. Eerlijk, kritisch, flexibel en kwaliteit; wat ons betreft een dik verdiende 10! (via Google maps

9-2-2020 fam Venekamp; behangen en sauzen, Brielle Via via zijn wij in contact gekomen met Bruno en omdat we onder de indruk waren van zijn werk heeft hij ook onze nieuwe woning alle muren van renovlies behang voorzien en gesausd (300m2). Het ziet er allemaal heel strak uit! Bruno werkt heel precies/netjes en is prettig in de omgang. Aan hem en zijn collega Jiswant kun je met een gerust hart de sleutel van je woning afgeven en hun het werk laten doen. Echt TOP! (via Google maps)

17-2-2020 Mw Molendijk; behangen en sauzen, Zuidland Heel erg tevreden over het aanbrengen van renovlies behang en het sauzen. Het is super strak afgewerkt en er is heel netjes gewerkt. Zeer betrouwbare schilder! (via Google maps)