Bruno Fragoso

Top schilder

Professioneel afgewerkte muren

De perfecte uitstraling van renovlies

Voor vele, vele klanten, van St Annaland tot Bodegraven en van Renesse tot Hendrik Ido Ambacht en natuurlijk op 'zijn' eiland Goeree Overflakkee heeft Bruno Fragoso in hun nieuwbouwwoning de wanden glad afgewerkt met renovlies, en vervolgens de woning perfect afgewerkt door de plafonds en wanden airless te spuiten of te sauzen.

Door standaard met een goede kwaliteit renovlies te werken – een glad, stevig glasvliesbehang – en dat naadloos aan te laten sluiten krijgen de wanden van uw nieuw opgeleverde huis of bedrijfspand een perfect glad uiterlijk.  Men verkiest bij nieuwbouw steeds vaker renovlies boven de muren laten stucen en dat heeft meerdere redenen. Nieuwbouw 'werkt' nog een tijd na en dat veroorzaakt nog wel eens scheurtjes in de muren. Stuc scheurt dan ook, terwijl renovatievlies de scheurtjes bedekt. Daarnaast duurt het soms dagen voordat stuc kan worden gesaust terwijl Bruno na het behangen de volgende dag al kan latexspuiten of rollen.

Ook bestaande woningen kunt u weer een strak uiterlijk geven met een goede kwaliteit gladde renovlies. Waarna u ervoor kunt kiezen de muren door Bruno te laten sauzen in fris wit of mooie, persoonlijke kleuren. Met de hand, of door de ruimte te latexspuiten. Airless spuiten is vaak de snelste en meest strakke oplossing wanneer de hele ruimte dezelde tint wit moet worden. Als u diverse wanden in diverse kleuren wilt, is met de hand sauzen vaak weer de snellere oplossing omdat voor elke kleur de ruimte opnieuw moet worden afgeplakt om te kunnen spuiten

Service als vanzelfsprekendheid

Al deze details hoeft u overigens niet van tevoren te beslissen. Wanneer u Bruno uitnodigt om naar het werk te komen kijken bespreekt hij - als u dat wilt - de voors en tegens uitgebreid met u. Bovendien geeft hij altijd volledige service: egaliseren van de wanden waar nodig, kitten, hij gebruikt standaard afneembare verf in de keuken (of afschrobbare verf in overleg) en na het behangen en schilderen plaatst hij weer netjes de stopcontacten en trapleuningen terug waar ze horen. Als hij een prijs geeft is deze direct all-in zodat u steeds zeker weet waar u aan toe bent.

Voor professioneel afgewerkte wanden vraagt u uiteraard een ervaren vakman. Neem vandaag nog contact met ons op en Bruno Fragoso bespreekt uw opdracht graag met u.

Voorheen gevestigd in Rotterdam, maar vanaf juli 2016 vindt u deze ervaren behanger en schilder op Goeree-Overflakkee. Dus als u een professional zoekt voor een behangklus in Melissant, Nieuwe-Tonge, Sommelsdijk of Dirksland, maar natuurlijk ook in de Hoeksche Waard, Sint Philipsland of Schouwen-Duiveland, neem gerust contact op!